KALAU KORANG ???
Tuesday, October 1, 2013 • 2:32 AM • 0 comments
Soalan cepugangsa untuk pembaca sekalian buat hari ini ialah :
1. Adakah korang akan menjatuhkan/ meminjamkan telefon korang sekiranya handphoneyang  korang guna ialah SAMSUNG GALAXY S4 ??

Ya, jawapannya ialah handphone itu tidak akan terjatuh/ rosak dan sebagainya kan kerana korang tidak akan sekali-kali membenarkan sesiapa menyentuhnya bukan?

ayuh kita tengok apa reaksi Luhan ketika SAMSUNG GALAXY S4 terjatuh/tergelincir ~



MY RUINED BIAS LIST !
• 2:04 AM • 0 comments
assalamualaikum ,sorry for not updating my blog
for all my readers information, once again my bias list is ruined...
all because of this person

XI LUHAN

love at first sight..haha,, well, went i go to AmanJaya mall, i saw a raw of Kpop stuff shop ,so i just want to take a look on some stuff at there and .. accidentally I saw Luhan poster ,but actually at that time, I don't know who is Luhan >very sad<  .When my friend ask me,who is the person in the poster, I just said Luhan .. but in my mind, Who is Luhan ?
Then, when I reach home ,I start to fansgirling about him and like what I told, MY BIAS LIST IS RUINED !




So, stay tuned ! bye
assalamualaikum !~
Angau !
Saturday, May 18, 2013 • 9:43 PM • 0 comments
assalamualaikum,
wahh,,sejak akhir-akhir ini,taste aku dah bertukar
yup aku dah start minat hero malaya
sapa yang tak kenal dengan Firash ??
seriously, aku dah tangkap cintan dengan dia
tapi, aku masih seorang kpoppers
cuma pak cik ni sorang ja yang boleh tukar minat aku
nasib baik la dia pun kpoppers gak
okeih pada yang tak kenal "Firash" tu sapa
meh aku kenalkan
IZZUE ISLAM
sebelem angau aku menjadi-jadi, baik aku berhenti menulis
tambahan kalau kawan sekelas aku baca
memang mati la aku kena gelak
see you next time!


THINGS TO DO !
Thursday, May 16, 2013 • 9:36 PM • 0 comments

  • stop caring what others think
  • be true to myself
  • say "yes" to everything for a day
  • be thankful for everyday
  • be braver
  • make my dreams come true
  • be myself
FAvoUrito !
Wednesday, May 15, 2013 • 10:01 PM • 0 comments
assalamualaikum ! hehe ..title entry ni pelik kan ? favourito ??
sebenarnya, ramai yang tak tahu,, aku ni penggemar coffee atau lebih jelas lagi, capuccinno
tambah lagi kalau yang ada foam tu..perghh terangkat beb
tapi, aku tak makan starbuck punya coffee atas dasar tertentu lah
dulu, impian aku nak jadi barista, tapi aku tukar.. besar nanti aku ambik part time kerja barista ok !
kekadang aku minum capuccino yang biasa ja .x da foam pun.
sebab aku suka sangat minuman ni ??
tengok tu..comel kan?? comel macam kak ton tak?? nak minum pun kena fikir 3 atau 4 kali.memang harga tu mahal,tapi padanla ,.bukan senang nak buat benda alah ni
taste aku tak sama cam Infinite .Infinite suka americano .
tapi aku, kalo tak da capuccino aku akan beli mocha tak pun latte
kekadang, aku suka campur susu dalam nescafe mild ..rasa lebih kurang ja..jimat pun jimat


Very Sad Day~
Thursday, April 25, 2013 • 11:39 PM • 0 comments


Harini, sepatutnya warga sekolah aku semuanya happy pasal balik awal,, but not for me.Asalnya aku happy sampai lah habis kelas kimia iatu waktu sivik..No,NO, bukan pasal aku benci cikgu,, pasal sorang kawan aku ni.actually dua orang okay.Citernya start waktu aku masuk lam kelas, cikgu tak masuk lam kelas,cikgu ganti pun tak masuk,jadi sebab aku ambik bahagian dalam acara hari sabtu ni aku pun pi la kat tempat sorang kawan aku kat depan.Lupa lak nak 'inform' kat dia pasal aku nak pi kat kawan aku tu,,pastu apa lagi,bila aku balik tempat waktu cikgu math masuk dia cam tak senyum langsung.aku tak syak pa2 gi.pastu bila belajar math baru aku perasan,selalunya kami akan bincang kalo tak paham, ni tak ,dia dengan dunia dia, aku dengan dunia aku.Aku pun rasa tak sedap hati la "apsal budak ni?marah ka?" aku pun bincang la dengan orang depan aku tu.Nasib baik la dia mau bincang ngan aku.pastu aku perasan yang dia tak tahu nak buat math tu camna aku pun tanya dia "hang paham tak" dia dengan muka serius jawab "hmm".

Sebab aku malas nak gaduh aku diam ja la.Time rehat pun dia tak tegur aku, dia selamber ja jalan.. aku pun ajak la kawan aku yang dok kat depan tu pi kat tempat aku nak sambung discuss.aku tanya la orang sebelah aku yang tengah merajuk tu "weh,nak buat rojak kena letak buah apa?" dia boleh pulak buat cam aku cakap dengan meja aku.Yang buat aku HOT tu, kawan depan dia tu pun tak cakap dengan aku.Otak aku blurrrr.. what's wrong ??? rasa cam nak ambik bata hempuk kepala time tu.bukan aku sorang yang depa tak tegur,kawan yang discuss dengan aku tu pun depa tak tegur.huishh parah,parah..masa Bi kena masuk library.aku last masuk terlopong.Sampai hati kawan-kawan aku buat cam ni kat aku.sampai hati depa tak jaga tempat aku.selalunya kita selalu dok sekali,gelak sekali,baca buku sekali sampaikan share rahsia pun sekali.tapi harini aku rasa terkilan pasal hampa buat cam ni kat aku. nasib baik la ada kawan yang discuss dengan aku tadi tu,kami duduk dua orang di sudut yang terpencil kat lam library tuh.Dua-dua orang tak tegur aku sampai aku balik.

Jadi, kepada dua orang 'kawan' aku ni..

aku tau hampa tak pernah anggap aku sebagai kawan
aku tau hampa menyesal dok sebelah aku
aku tau aku ni annoying
aku tau aku ni cam budak-budak
dan aku tau aku tak setaraf hampa, tak layak pun nak duduk dengan orang yang sama kelas dengan hampa
apalah sangat aku ni pada hampa
kalau lepas ni hampa tak mau tegur aku pun tak pa
cuma aku harap, hampa jangan dok mengumpat kat belakang aku
at least cakap la pasal apa hampa tak nak tegur aku



To Ciah,

thanks sebab sudi teman aku waktu kawan aku bergembira
betulla pepatah ada cakap "nak cari kawan yang baik ibarat cari permata dalam himpunan kaca"
-tulus ikhlas dari
insan yang tak sempurna

A true friends will always stand by your side no matter who you are, you happy ,you sad and always understand you 
Loyar Buruk ~
Monday, April 22, 2013 • 10:08 PM • 0 comments
*Tak kiralah kau orang Australia ke, America ke, Sweden ataupun Francis, kalau kau datang Malaysia kau akan tetap dipanggil Mat Salleh.

*Jangan sesekali percayakan Jehan Miskin. Sebenarnya dia tu kaya.

*"Bila awak jatuh, saya akan sentiasa ada untuk awak." -Lantai

OLD
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Annyeong Alls I'AM ♥ISLAM♥EXOTICS♥ Welcome to Blog . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : I'm Bored -.-
Status : Luhan ,Luhan ,Luhan :p
[Change with your own words]

Chating here ♥
Leave your footprint here


Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Owner blog: Nur Syakira

Remember!!dont remove this section!!