Very Sad Day~
Thursday, April 25, 2013 • 11:39 PM • 0 comments


Harini, sepatutnya warga sekolah aku semuanya happy pasal balik awal,, but not for me.Asalnya aku happy sampai lah habis kelas kimia iatu waktu sivik..No,NO, bukan pasal aku benci cikgu,, pasal sorang kawan aku ni.actually dua orang okay.Citernya start waktu aku masuk lam kelas, cikgu tak masuk lam kelas,cikgu ganti pun tak masuk,jadi sebab aku ambik bahagian dalam acara hari sabtu ni aku pun pi la kat tempat sorang kawan aku kat depan.Lupa lak nak 'inform' kat dia pasal aku nak pi kat kawan aku tu,,pastu apa lagi,bila aku balik tempat waktu cikgu math masuk dia cam tak senyum langsung.aku tak syak pa2 gi.pastu bila belajar math baru aku perasan,selalunya kami akan bincang kalo tak paham, ni tak ,dia dengan dunia dia, aku dengan dunia aku.Aku pun rasa tak sedap hati la "apsal budak ni?marah ka?" aku pun bincang la dengan orang depan aku tu.Nasib baik la dia mau bincang ngan aku.pastu aku perasan yang dia tak tahu nak buat math tu camna aku pun tanya dia "hang paham tak" dia dengan muka serius jawab "hmm".

Sebab aku malas nak gaduh aku diam ja la.Time rehat pun dia tak tegur aku, dia selamber ja jalan.. aku pun ajak la kawan aku yang dok kat depan tu pi kat tempat aku nak sambung discuss.aku tanya la orang sebelah aku yang tengah merajuk tu "weh,nak buat rojak kena letak buah apa?" dia boleh pulak buat cam aku cakap dengan meja aku.Yang buat aku HOT tu, kawan depan dia tu pun tak cakap dengan aku.Otak aku blurrrr.. what's wrong ??? rasa cam nak ambik bata hempuk kepala time tu.bukan aku sorang yang depa tak tegur,kawan yang discuss dengan aku tu pun depa tak tegur.huishh parah,parah..masa Bi kena masuk library.aku last masuk terlopong.Sampai hati kawan-kawan aku buat cam ni kat aku.sampai hati depa tak jaga tempat aku.selalunya kita selalu dok sekali,gelak sekali,baca buku sekali sampaikan share rahsia pun sekali.tapi harini aku rasa terkilan pasal hampa buat cam ni kat aku. nasib baik la ada kawan yang discuss dengan aku tadi tu,kami duduk dua orang di sudut yang terpencil kat lam library tuh.Dua-dua orang tak tegur aku sampai aku balik.

Jadi, kepada dua orang 'kawan' aku ni..

aku tau hampa tak pernah anggap aku sebagai kawan
aku tau hampa menyesal dok sebelah aku
aku tau aku ni annoying
aku tau aku ni cam budak-budak
dan aku tau aku tak setaraf hampa, tak layak pun nak duduk dengan orang yang sama kelas dengan hampa
apalah sangat aku ni pada hampa
kalau lepas ni hampa tak mau tegur aku pun tak pa
cuma aku harap, hampa jangan dok mengumpat kat belakang aku
at least cakap la pasal apa hampa tak nak tegur aku



To Ciah,

thanks sebab sudi teman aku waktu kawan aku bergembira
betulla pepatah ada cakap "nak cari kawan yang baik ibarat cari permata dalam himpunan kaca"
-tulus ikhlas dari
insan yang tak sempurna

A true friends will always stand by your side no matter who you are, you happy ,you sad and always understand you 

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Annyeong Alls I'AM ♥ISLAM♥EXOTICS♥ Welcome to Blog . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : I'm Bored -.-
Status : Luhan ,Luhan ,Luhan :p
[Change with your own words]

Chating here ♥
Leave your footprint here


Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Owner blog: Nur Syakira

Remember!!dont remove this section!!