Angau !
Saturday, May 18, 2013 • 9:43 PM • 0 comments
assalamualaikum,
wahh,,sejak akhir-akhir ini,taste aku dah bertukar
yup aku dah start minat hero malaya
sapa yang tak kenal dengan Firash ??
seriously, aku dah tangkap cintan dengan dia
tapi, aku masih seorang kpoppers
cuma pak cik ni sorang ja yang boleh tukar minat aku
nasib baik la dia pun kpoppers gak
okeih pada yang tak kenal "Firash" tu sapa
meh aku kenalkan
IZZUE ISLAM
sebelem angau aku menjadi-jadi, baik aku berhenti menulis
tambahan kalau kawan sekelas aku baca
memang mati la aku kena gelak
see you next time!



OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Annyeong Alls I'AM ♥ISLAM♥EXOTICS♥ Welcome to Blog . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : I'm Bored -.-
Status : Luhan ,Luhan ,Luhan :p
[Change with your own words]

Chating here ♥
Leave your footprint here


Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Owner blog: Nur Syakira

Remember!!dont remove this section!!